Mountain Wine Cellar

    Aspen, Colorado

Rowland+Broughton transformed an existing wine tasting room that had an outdated design, minimal storage and inadequate temperature controls

Our design team successfully corrected those limitations and created a new space which has a calm elegance and sophisticated refinement

 
 

A white oak ceiling cloud is centered over the display table and features hidden light coves providing additional depth to the space

 

 

The center piece is a display table made of honed black slate with a waterfall edge counter top and additional built-in storage

 

Uniform grids of white oak bins are recessed into the wall and framed in blackened steel

Mountain Wine Cellar

  • Aspen, Colorado
  • 250 sq ft

    Services Provided

  • Architectural Interior Design