Après Escape | Der Berghof

scroll

Project Summary

Après Escape | Der Berghof

Type

Residential – Condo and Loft

Location

Aspen, Colorado

Size

1,470 SF

Scope
Interior Design
Photography
Brent Moss
Michael Brands

Description

Working with a savvy and creative client, Rowland+Broughton designed and furnished a classic two-story condominium in the heart of downtown Aspen.  The layout took advantage of the stunning mountain views and using natural materials, leaving crisp portals through which the perception of interior-exterior boundaries becomes blurred. A modern fireplace anchors the corner of the living area while pops of lively citron adds vibrancy and a family centered kitchen layout allows for seamless entertaining. 

Keep scrolling to view next project

D&E / Four Mountain Sports