Justice Snow’s

scroll

Project Summary

Justice Snow’s

Type

Hospitality – Restaurant

Location

Aspen, Colorado

Size

2,600 SF

Scope
Architecture
Interior Design by Matt Duncan Design
Photography
Brent Moss

Description

Justice Snow’s is the cornerstone of Aspen’s historic Wheeler Opera House. The corner commercial space was originally a bank in 1889 and over the years the space was repurposed as a bar/restaurant. The Justice Snow’s design took its cues from historic precedents with copper cladding on the bar, reclaimed wood planks with inlaid rope detailing and historic reproduction wallpaper. The original bank vault door was relocated to a more prominent location and accessories that provide a flashback to Aspen’s historic mining days.

Keep scrolling to view next project

Mountain Loft