Original Street

scroll

Project Summary

Original Street

Type

Residential – Custom Home

Location

Aspen, Colorado

Size

4,300 SF

Scope
Architecture
Photography
Brent Moss

Description

R+B completed a full interior remodel of this single-family home at the base of Aspen Mountain. A modern yet warm feel was achieved by adding traditional touches, such as white oak paneling throughout the master bedroom and living room. The kitchen and dining room walls were opened up to the living room and new windows were added to the stairwell to create a bright, inviting space for entertaining. A wood trellis over the newly appointed dining room creates the impression of an outdoor courtyard. Kitchen counters, back splashes, bathroom floors and shower walls finished in exotic stone slabs add a touch of luxury. The furniture package combined custom designed, locally fabricated sofas and headboards, complete with antique elements from The Buffalo Collection.

Keep scrolling to view next project

Mountain Laurel