R+B Studio | Aspen

scroll

Project Summary

R+B Studio | Aspen

Type

Commercial – Office

Location

Aspen, Colorado

Size

3,130 SF

Scope
Architecture
Interior Design
Space Planning
Awards
LEED Certified
Photography
Brent Moss

Description

Rowland+Broughton achieved LEED certification from the USGBC by reducing our overall environmental impact by choosing a central location, reducing energy and water use, utilizing FSC certified wood and efficient energy star rated appliances, as well as improving indoor air quality. 

In creating the work studio environment, the office was opened up to bring in natural light from the courtyard garden outside. The open floor plan facilitates constant design interaction between clients, contractors and consultants, and provides the opportunity for continuous dialogue between design staff, creating a truly collaborative design environment.

Keep scrolling to view next project

Mountain Queen Condos