The Glen

scroll

Project Summary

The Glen

Type

Residential – Condo and Loft

Location

Aspen, Colorado

Size

1,446 SF

Scope
Architecture
Interior Architecture
Interior Design in collaboration with Kauffman Segal of Chicago
Space Planning
Furniture Planning
Lighting Design
Acoustic Design
Photography
Brent Moss Photography

Description

Nestled within a grove of Aspen trees and alongside a rushing creek, this two-story townhome in Aspen’s East End captures the natural serenity of the site.

R+B’s full interior remodel of this 1970s home includes a window re-design that frames and opens the previously restrained interior to the beauty of the surroundings, while expanding the feeling of space. Combined with the use of natural finishes, including stone, walnut and plaster, the home will be modernized and contemporized throughout. The inclusion of Ketra, a revolutionary, fully integrated lighting and control system, will enhance the space by allowing access to dynamic light. R+B will be the first architectural firm to install the Ketra system in a residential project in Aspen.

Keep scrolling to view next project

Mountain Forge