The Aspen Shop

scroll

Project Summary

The Aspen Shop

Type

Commercial – Retail

Location

Aspen, Colorado

Size

1,256 SF

Scope
Interior Design
Photography
Brent Moss

Description

R+B completed the interior design for the first Aspen Skiing Company logo retail store, aptly named, The Aspen Shop. Paying homage to the on-mountain experience with merchandise displayed on chair lift and gondola-inspired clothing racks, the customer is greeted by warm, natural materials and the Aspen Skiing Company aspen leaf logo inlaid into the wood-plank ceramic tile flooring.  Lighting design by Elumenate highlights the displays and the thoughtful layout of the store allows for customers to explore the variety of merchandise housed in a small space.  Furniture for sale is displayed beneath an abstracted bull wheel (the mechanical portion of a chair lift) and reclaimed wood walls allow wall art to stand out. 

It was a pleasure to work with Rowland+Broughton on another project. Their team was responsive to our needs, understood our clientele and designed the perfect backdrop to showcase our logo items and other merchandise as well. – Derek Johnson, Managing Director, Four Mountain Sports

Keep scrolling to view next project

Element 47